Bani cu morţi

Posted by HawK | | Posted On Monday, December 28, 2009

Pana cand sa moară, toţi ziceau de MJ că e pedofil şi ca nu ştiu ce. După moartea sa, toţi se dau mari fani, că li s-a părut cul şi probabil se cred mai tru. Şi-au pus avatare si statusuri pă mes, cu cat de mult suferă ei si cat de afectati sunt. Aşa e românul, vrea să se simtă mereu in centrul atenţiei.
Ca nişte fani adevaraţi, au mers şi la cinematograf să vadă This is it. Încasarile filmului au fost de peste 200 de milioane de dolari. La noi în ţara, între 2-8 noiembrie, s-au încasat 692.374 lei cu 27.546 de spectatori.

Nu aş fi deschis subiectul ăsta, dacă nu primeam în dimineata asta un mail, de la un român mai 'deştept' ca restul, dar rupt in cur, de genul:

Michael Jackson...

Conform unor surse demne de incredere,Michael Jackson nu ar fi murit..el de craciun si-a pregatit revenirea...pentru mai multe detalii dati click pe situl oficial...

http://ro.michaeljackson.ro

Senzational !


Tipul sigur urmăreşte OTVSenzaţional. Fac pariu ca majoritatea care au primit mailul au dat click pe fake link, ca sunt foarte naivi si proşti, dar cred in magia Craciunului şi în miracole.

Ps: NU suport proştii. Nu sunt fan MJ, îmi plac doar câteva melodii. Respect pe cei care chiar sunt fani. Celor figuranţi şi tru, le urez să îşi puneă poze la avatare cu mamele lor.

RIP MJ, dacă poţi.


Comments:

There are 3 comments for Bani cu morţi

Post a Comment

Followers