Holy Advertising

Posted by HawK | Labels: , | Posted On Sunday, January 3, 2010

In seara asta am văzut ceva tare pe blog. Aveam o reclamă de genul :
"Ne asculta Dumnezeu rugaciunile?"

Din cauza unor reguli stricte de la cei de la Google, eu ca şi "webmaster" nu am voie să dau click pe reclame. Sunt curios, dacă dădeam click, oare intram pe God's Live Webcam? Sau oare era vreun site care înregistra toate rugăciunile şi puteai vedea pe ce loc de aşteptare eşti?
Pai şi ce şansă ai să ţi se îndeplinească dacă autobuzul cu care umblu eu trece aproape prin faţa fiecărei biserici din oraş, şi sunt minim 7-8 babe care îşi fac cruce şi zic "Doamne-ajută!" ? Am însă o nelămurire: dacă după 2 minute după ce îşi fac cruce încep să-l blesteme şi să-l bage prin morţi şi sfinţi pe şofer că a pus frână, li se anulează rugăciunea? Sau e vreo regulă care să spună că nu li se anulează rugăciunea dacă nu blesteamă într-un interval mai mic de 4 minute după ultima cruce?
În cazul în care există aceste reguli, tu ca şi cretin creştin care vrei să ţi se îndeplinească rugăciunile, prinzi o babă care a blestemat imediat după ce şi-a făcut cruce. Te duci la ea, îi baţi pe umăr şi îi spui: "Haha! M*ie mamaie! Ţi-am luat locul în ZeList! Fii atent să treacă cele 4 minute, că altfel iei şi tu m#ie de la baba din spate.


Ţin să vă anunţ că eu nu controlez direct ce fel de reclame apar pe blog. Aşa că dacă prindeţi dinălea cu mărirea penisului şi sunteţi fete, să nu vă simţiti jignite. Dacă sunteţi băieţi cu "moralul scăzut" ..v-a nimerit.

Voi vă cruciţi de 3 ori în 10 minute de mers cu autobuzul? Eu nu, dar s-ar putea să încep că poate mi se îndeplineşte vreo rugăciune să fie atentat terorist pe la vreun concert de "harătoşi".

Comments:

There are 3 comments for Holy Advertising

Post a Comment

Followers