Pentru prostul din tine

Posted by HawK | Labels: | Posted On Saturday, December 19, 2009


Daca nu ai reusit inca sa-ti spargi TV-ul , mai ai o sansa. Am vazut ca pe toate posturile se difuzeaza niste mini-spoturi, un fel de campanie pentru prostul din tine.
Scopul lor este de a informa idiotii, ca daca nu bei minim 2l de lichide/zi, daca nu mergi minim 30min/zi pe jos ,daca nu consumi fructe si legume in fiecare zi, daca bei pana pici si daca nu te speli pe maini ... s-ar putea sa te imbolnavesti..si daca tot te-ai imbolnavit cand ai venit de la cules de capsuni de prin Spania, ar fi bine sa mergi la doctor sa nu-i imbolnavesti si pe altii.
Fratilor, ceva nu e bine. Nu ar fi normal ca toti sa cunoasca treburile astea? Eu zic ca da..hai sa recapitulam:
Domnul Dobitoc Ţ-ulescu trebuie sa mearga 30min/zi pe jos pana la piata ca sa-si cumpere legume si fructe. Daca cumva stranuta pe drum, trebuie sa-si puna mana la gura cu o batista de unica folosinta si apoi sa o arunce.(eu totusi cred ca o mai tine si pentru maine, probabil o va usca pe calorifer ca-i roman.) Cand ajunge acasa trebuie sa se spele pe maini si apoi sa bage in el fructe si legume. Facanduse seara dupa ce a facut rezumatul din ce a vazut la tv cu ce trebuie si ce nu trebuie sa faca, face o statistica in legatura cu cat alcool a baut azi. Cantitatea de alcool nu trebuie sa depaseasca sub nici o forma cantitatea de 2l de apa pe care acesta a baut-o in decursul zilei, pentru a nu fi exces. Asfel, Ţ-ulescu va traii 150 de ani.

Daca aceste spoturi sunt facute pentru idioti, cred ca mai au nevoie de niste retusuri:

- in cei 2 l de lichide nu intra si alcoolul
-cele 30min de mers pe jos trebuiesc facute cu o viteza de 4-5km/h ( daca esti baba 4x4 ..ai cam supt-o ca tre sa mergi mai mult timp)
-legumele si fructele trebuiesc si ele spalate, nu doar mainile
-daca incepi sa vezi negru in fata ochilor si te dor toate, inseamna ca esti bolnav si e cazul sa mergi la doctor (sau esti drogat si ai cazut pe scari)
-daca nu ai spart tv-ul, il vei sparge atunci cand esti beat si vezi spotul " Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii" , si s-ar putea sa te tai la mana in ecranul spart.

In final niste propuneri pt noi spoturi:

Pentru o viata mai lunga, traversati strada numai pe culoarea verde a semaforului!

In cazul in care cineva iti va pune cutitul la gat si va cere telefonul, este indicat sa-i dati totusi telefonul mobil.

Pentru siguranta dumneavoastra, evitati discutiile cu persoanele straine si dubioase, ca s-ar putea sa va ceara droguri.

Dupa ce va cacati, este indicat sa trageti apa.

sfat: NU va cumparati pulverizator Glade, ca vin toti vecinii sa se cace la voi.

Comments:

There are 9 comments for Pentru prostul din tine

Post a Comment

Followers