Nepotismul

Posted by HawK | | Posted On Saturday, December 26, 2009

Chestia asta deja incepe sa ma calce pe nervi si sunt sigur ca majoritatea ati patit-o.
Este vorba de oamenii care au o profesie si si-o schimba pentru una mai bine platita, fara a avea vreo pregatire in domeniul pe care va urma sa activeze. Aici greseste angajatorul.
Spre exemplu, de multe ori am patit ca atunci cand sun la erdeesh sa le zic idiotilor ca nu-mi merge netul, sa imi raspunda o ţoampă la apel. Dupa ce ii dau toate datele si ii zic ce se intampla, ba chiar ii explic cu lux de amanunte ce trebuie facut pentru remedierea problemei, ţoampa ma pune sa astept 5 min la telefon ca sa-mi zica: "intr-adevar, chiar nu-ti merge netu'." Nu mai zic ca trebuie sa astepti inca vreo 3-4 zile sa vina o "echipa" sa dea reset la swichu' de pe scara, ca nu despre asta e vorba.
Am asistat la discutii despre anumite persoane care au ajuns de la profesia de frizer la operator telefonic rds, farmacisti care nu au mai auzit de un medicament foarte cunoscut , oameni care de la diploma de absolvire a facultatii de sudura ajung director de vanzari si lista poate continua.
Astea sunt cazuri fericite, dar cum ar fi ca un sudor sa ajunga doctor? Cum ar fi ca Tarom sa angajeze piloti care nu au mai condus avioane de pasageri ? Cum ar fi sa te urci in autobuz si sa vezi ca soferul are lamaia in geam ca e incepator?


Comments:

There are 7 comments for Nepotismul

Post a Comment

Followers