RAT-ati

Posted by HawK | | Posted On Friday, December 18, 2009



Autobuzul de transport in comun - locul in care multe lucruri ciudate se pot intampla.
De cate ori n-am patit sa ma asez pe un scaun, cu castile in urechi, si sa urce cate un mos la statia urmatoare, care sa stea langa locul GOL de langa mine si sa inceapa sa vorbeasca. Evident, nu-l aud ca ascult muzica. Imi scot castile, ca-l vad cum da din gura, si..ma-ntreaba: "Este liber ?" ..nu in plm, sta prietenul meu imaginar cu care tocmai aveam o discutie interesanta despre droguri. Bine ca a intrebat, ca poate se aseza pe bietul de el si ramanea cu sechele.

Alte lucruri ce se mai pot intampla:
-persoane care se suie in autobuz, dintr-o statie unde doar acel autobuz trece, si intreaba ce numar e.
-wrestling intre babe pentru un loc sau atunci cand intra. De obicei au o geanta cu niste caramizi cu care-si fac loc.
-babe cu diferite carucioare sau bagaje pe care nici nu le pot ridica, si daca le ajuta cineva cu bagajul, realizeaza ca nu-si pot urca nici propria persoana in autobuz. Daca transportul e gratis, de ce sa nu profitam, nu?
-babe 4x4 care atunci cand se deschid usile si nu te tii bine de bara, ai toate sansele sa te ia cu ele.
-persoane care nu stiu ca trebuie sa apese pe buton pentru deschiderea usilor, si incep sa bata cu pumnii in geamuri ca sa le deschida - astea's cele mai amuzante faze.

Si inca ceva, ce la prima vedere pare ca o lege a lui Murphy . De fiecare data cand imi uit playerul acasa sau raman fara baterie, soferul asculta la maxim si fara numar Super FM. Uneori imi pare rau ca nu-s mai prost, ca poate m-as fi dus pana la el si l-as fi dat jos.

Comments:

There are 9 comments for RAT-ati

Post a Comment

Followers