Tatarom

Posted by HawK | Labels: | Posted On Friday, December 18, 2009


Nu ma uit la TV ca mai mult ma enervez la ce pot difuza astia. Nu stiu cum am nimerit dar am stat jumatate de ora cu tv-ul deschis in timp ce mancam. Imi plac reclamele, dar cele facute calumea, cu imaginatie, un mesaj bun si putin haz. Tot ce pot spune este ca imi venea sa arunc tv-ul pe geam cand am vazut ce reclame mai sunt pe la noi.

Sarind peste reclama aia cretina de la Glade, cu putza ala care vrea sa se cace in baie la Paul, ca asta macar are un..ceva, nu stiu.. si ajungem la o reclama de la Tarom :| Pe fundal o imagine cu cerul, logo-ul Tarom, si se aude o voce: Circulati pe orice vreme cu Tarom. Si atat..gata.. 2 secunde de reclama, care sigur si-a atins obiectivul ( daca acesta era sa cumperi un tv nou, ca pe cel vechi l-ai aruncat pe geam.) Cata putere de convingere, cata imaginatie, cat haz ..cat cacat!

Sunt sigur ca 60% din cei care aveau de gand sa plece zilele astea pe undeva, si aveau sa plece cu trenul sau microbussul, si-au zis: NU! eu nu las frigul de afara si ninsoarea care acopera o intreaga masina, sa ma opreasca! Ma fut pe el CFR, eu zbor cu Tarom! Suntem in secolul 21..plm tehnologie de varf .. astia zboara pe sub pamant sau care e faza? Cred ca au uitat se mentioneze in spot-ul lor publicitar acest mic detaliu.

Pe viitor, firma nationala Tarom se va reorienta spre comercializarea de televizoare care se vor aprinde pe orice vreme si veioze cu cherosen.

Reclama de la Glade aici

.

Comments:

There are 4 comments for Tatarom

Post a Comment

Followers