Poiana Braşov-Uncut

Posted by HawK | Labels: , | Posted On Saturday, January 23, 2010

Să vă ia dracu' cu televiziunile voastre că pe toate posturile arată ce mişto e la munte. Pai..chiar e, dar a venit toată Romania in Poiana Braşov. Iete poze de la cozile de la gondolă şi cabina mică:Ţin să vă spun că am stat minim 45min la coadă să urc cu telecabina.. nu mai zic nimic de geru' de afară..

Top 3 idioţenii

Posted by HawK | Labels: , | Posted On Tuesday, January 19, 2010

Top 3 idioţenii săptămâna asta:

1.Salam vrea sa cante la Eurovision.

2.In politica se practica atacurile energetice.

3.Doi americani au inventat SarcMark, un semn de punctuaţie care să exprime sarcasmul.1. România NU va face salam pentru export.
2. Sunteţi nişte cretini.
3. Eu inventez FMark, un semn de punctuaţie pentru România: .I..

O lună in plus

Posted by HawK | Labels: | Posted On Monday, January 18, 2010


A trecut o lună de când am început să-mi scriu tâmpeniile aici, pe căcatdefirma. Da, azi e ziua blogului ăsta de ... vanilie. Ah stai..a trecut doar o lună, dar parcă a fost mai mult de atât. Ţin să-i mulţumesc lu' Petrov, care a fost primul necunoscut mai cunoscut care mi-a comentat căcatu' opera. Dacă nu erai tu.. sigur era altu' =)) Nu mai mulţumesc nimănui, că oricum voi aveţi nevoie de mine. So.. dracilor si dracelor, să ne regăsim cu bine şi luna viitoare :))
Hai fiţi draguţi şi cântaţi-mi Veşnica po.. La Mulţi Ani!

Spune PLM drogurilor

Posted by HawK | Labels: , | Posted On Sunday, January 17, 2010


Mă uitam azi pe blogul celor de la Spune NU drogurilor .. şi mă gândeam eu aşa.. ce s-ar întâmpla dacă..
Intră droghistu' pe blog şi vede el pe acolo că dacă bagi în venă şi tragi pe nas s-ar putea să mori, că s-ar putea să te spoiască unu cu shootgunu' dacă faci trafic, că plm. Eu nu cred că l-ar speria aşa ceva. Adică.. pe orice pachet de ţigări scrie că tutunul poate ucide şi nu ştiu ce, dar cu toate astea se fumează pe rupte peste tot. Droghistu' s-ar putea să încerce să se lase de droguri doar când i se întampla ceva mai urât, şi când probabil e prea târziu. Totul depinde de anturaj şi de cât îl duce pe fiecare capul. Eu nu cred că cineva poate renunţa la un drog doar pentru că a citit ceva pe net. Probabil ăştia cu astfel de campanii nu au avut niciodată vreo discuţie cu vreun droghist' .

Probabil campania se adresează copiilor sau celor care îi bate gândul să se apuce..

Music Spank

Posted by HawK | Labels: | Posted On Saturday, January 16, 2010

M-a pleznit Filip .. cica 15 melodii care-mi plac. Ordinea e alan-dala.

1.Billy Talent - Lies

2.Yellowcard - Breathing

3.Rise Against - Savior


4.Blue October - Dirt room


5.Skindred-Nobody


6.Hilltop Hoods - Recapturing The Vibe

6.rage against the machine-guerilla radio

7.Zebrahead - Karma Flavored Whisky

8.Unwritten Law - Lost Control


9.Gentleman - Runaway


10.Pillar - Frontline


11.Promoe - These Walls Don't Lie
12.Saliva - click click boom

13.Blur - Song 2


14.U2 - Elevation


15.Billy Talent - Fallen Leafs
..Si cica tre sa pleznesc si eu pe careva.. Cine vrea s-o fure, n-are decat.

Experiment: dati drumul la vreo 4-5 de-odata :))

S-aud care v-a placut cel mai mult din lista, sau care nu v-a placut deloc.

Gripa Mass-Mediană

Posted by HawK | Labels: | Posted On Wednesday, January 13, 2010


Peste tot auzi de gripa lu' piggy. Acum 2 zile am fost la dispensar să-mi iau o reţetă. Era plin de tinerei de peste 55 ani la facut de vaccin. Dau drumul la tv, gripă gripă gripă. Pe bloguri majoritatea scriu ştiri preluate din mass-media despre gripă. La proŞtiri tot felul de reportaje care de care mai 'interesante'.

După ce şi-a facut vaccinul anti-porcin, o femeie a intrat în comă de gradul 3. Ieşise din dispensar şi a traversat strada neregulamentar şi a fost lovită de un microbuz. După primele cercetări, conducătorul auto avea doar faţă de porc, gripă nu.

Gripa AH1N1CK0O√ⁿ⅓ a facut o nouă victima în satul Cămătari. Un bărbat de culoarea tuciului a murit. Autoritaţile nu au apucat încă să-l aresteze pentru cele 4 Mercedesuri furate în urmă cu 2 zile. Cureaua din jurul gâtului său era moştenită de la tatăl său, susţine sora lui.

Trei persoane au murit de gripa nouă în propria casă deoarece le-a fost frică să se vaccineze. Când au ajuns la locul catastrofei, pompierii au constatat că imobilul nu mai era acolo.

Btw.. am auzit că 4-5 grame de cianură imunizează organismul în faţa oricarui virus. Succes.

Voi credeţi tâmpenile ăstea? Eu cred că-s bullshit pigshit!

Ce se intampla daca ...

Posted by HawK | Labels: | Posted On Monday, January 11, 2010


Precum majoritatea dintre voi, posesorii de bloguri/siteuri, seara mă uit peste rapoarte. Sunt curios cine, cum şi de unde ajunge la mine pe blog. În seara asta am descoperit ceva nou şi anume că populaţia nu e informată. Mulţi caută răspunsuri şi ajung tocmai aici .. (cum dracu, numai gugăl ştie)
Astfel, Mercedesa, elevă în clasa a-7a la o şcoală mediocră, înainte să meargă să petreacă la o pomană un chef cu harătoşii ei, îl întreabă pe atotputernicul Gugăl următoarele:

"ce se intampla daca bei alcool si esti pe stop "

Un lucru e sigur, dacă ai fi băut alcool şi nu erai pe standby, aveai toate şansele să faci pui. În cazul de faţă, poate te vei trezi doar cu usturimi prin MS-DOS şi cu vreo câţiva harătoşi pe langa tine.

Sfat: Ai grijă să nu verşi berea pe tine, că s-ar putea să-ţi ajungă mai repede alcoolul în sânge.

Avem dotări, minte ba!

Posted by HawK | Labels: , , | Posted On


I-auziţi ce preventiv e românul. Colegiul Cantemir din Capitală este singurul liceu din România dotat cu avertizor seismic. Nu a fost cumpărat din banii primăriei, ci donat instituţiei de un fost elev.

Este primul avertizor seismic montat într-un liceu. Fucţionează cu baterii şi reacţionează la vibraţiile zidului declanşate de unda seismică. Şi, cu puţin noroc, toţi cei 700 de elevi ai liceului ar putea ieşi în curte sau ar putea coborî spre parterul clădirii.

Ideea i-a plăcut primarului Oprescu care vrea să monteze astfel de aparate în mai multe şcoli şi licee cu risc seismic.

Mă nenea Oprescu, sunteţi un geniu, să moară porcu' cu gripă de nu. Poate prin proiectul ăsta îşi mai cumpără vreunu o dacie nouă. În loc să renovaţi clădirile, mai bine instalaţi avertizoare seismice? Într-adevăr, România se compară cu Turcia, unde-s minim 3-4 cutremure de peste 3 grade zilnic, sau nu? Bineânţeles că renovarea costă mai mult, dar cu ocazia asta fondurile sunt mai mari şi se poate fura mai mult. Nimic nu ştiţi!

Apropo, acele aparate pot avertiza producerea unui cutremur doar cu 20-35 secunde înaintea producerii. Hmm..şi ce ar rezulta din asta? Probabil un mic haos unde mai multe victime vor fi din cauză că se vor călca în picioare, nu din cauza cutremurului.

Aşa că eu vă rog să vă mai gândiţi. E mai bine pentru toţi.

Voi v-aţi simţi mai în siguranţă dacă aţi avea un asemenea aparat la serviciu/şcoala/acasă?

Barbaţii şi sexul

Posted by HawK | Labels: | Posted On Friday, January 8, 2010

"Cercetătorii au descoperit că un bărbat obişnuit se gândeşte la sex de 13 ori pe zi, şi, în total, pe parcursul unui întreg an, de 4.745 de ori. O treime dintre ei admit chiar că sexul este primul lucru care le vine în cap atunci când se trezesc dimineaţa."

Mă să-mi fut una..câtă precizie. Dacă se gândeşte de 13 ori pe zi, când plm mai fute? când ajunge la 17? O treime admit că se gândesc la sex dimineaţa, iar ceilalţi la ce se gândesc? Vă zic eu: .. iar mă duc la serviciu; fmm de ceas, nu mai puteai să aştepţi măcar 5 minute?; mă duc să mă piş. Prima treime era formată din bărbaţi virgini probabil care la 40 ani încă stau cu părinţii.

"Pe de altă parte, femeile se gândesc la sex de cinci ori pe zi, sau de 1.825 ori pe an. Însă, atunci când vine vorba despre actul în sine, bărbaţii trebuie să se mulţumească cu o medie de doar două ori şi jumătate pe săptămână, sau 104 pe an."

Bun..deci bărbaţii se gândesc la sex înainte, in timpul, după si între fiecare masă. Femeile doar de 5 ori ..că deh, ţin cură.

"Este binecunoscut faptul că bărbaţii se gândesc foarte mult la sex, însă este uimitor că am descoperit şi de câte ori o fac în timpul unui an. Se pare că fac mai mult sex în mintea lor decât în realitate. Nu se pot despărţi de aceste gânduri nici măcar atunci când se trezesc dimineaţa. Prin urmare, când vă surprindeţi iubitul uitându-se în gol puteţi intui ce-i trece prin cap", susţine un purtător de cuvânt al companiei de cercetare www.Onepoll.com, citat de Telegraph.co.uk.

... =)))) De ce am impresia că purtătorul ăsta de cuvânt e femeie?

"Cercetătorii au descoperit şi că unul din trei bărbaţi crede că o cină la lumina

lumânărilor reprezintă cea mai bună metodă de a-i conferi dispoziţia necesară partenerei, urmată de un masaj.

Dar femeile sunt mai predispuse la a pune muzică romantică sau a-i găti partenerului în încercarea de a-l atrage în pat. "

Aşadar, bărbaţilor li se pare romantic să le aprindă iubitelor o lumânare, în timp ce femeile prin aptitudinile lor culinare, vor să-şi aducă partenerul la pat. Asta nu prea pare a fi dragoste..

Am şi o provocare pentru voi. Vreau să numaraţi de câte ori vă gândiţi la sex într-o zi obişnuită. E valabil şi pentru fete si baieţi. Şi încă ceva, de câte ori pe zi se gândesc fetele să-şi cumpere o pereche nouă de papuci/ rochii/ bluziţe ?

Aberaţii la domiciliu

Posted by HawK | Labels: , | Posted OnMergând spre sediul Yodafone să-mi plătesc factura, am văzut un anunţ pe un stâlp:

Reparaţii calculatoare la domiciliul clientului.
Tel: 07qvt6ţţţţ.


Înţeleg că omul ăsta probabil nu mai are un loc de muncă, sau vrea să facă un ban cinstit şi a avut ideea asta. Acum stau şi mă gândesc.. cine dracu îl sună pe ăsta să vină să-i repare calculatorul?
Majoritatea care nu ştiu să şi-l repare, îl duc înapoi la garanţie sau service. După 2 săptămâni primesc răspuns de la service.. 'intr-adevăr, s-a futut' şi ţi-l mai ţin în teste câteva zile, dar asta e altă poveste.
În cazul în care nu mai e în garanţie, majoritatea au prieteni care se mai pricep la reparat calculatoare şi apelează la ei.
Să revenim..cine l-ar chema pe ăsta la el acasă să-i repare calculatoru' ? Eu unu nu m-aş duce cu el nici la service.
Voi cum procedaţi când vi se strică pc-ul?

Btw.. Majoritatea fetelor (nu toate) au un talent înnascut de a buşi calculatoare. Nu înţeleg cum, dar o fac.

Locul potrivit

Posted by HawK | | Posted On Tuesday, January 5, 2010

Nu ştiu ce îmi place aşa de mult la piesa asta. Să fie oare beat-ul sau flow-ul? Cred ca versuriele care arată foarte bine realitatea. Păcat că la naştere nu putem alege măcar locul unde să fim născuţi, nu mai zic de părinţi şi alte chestii.

Dacă ar fi fost să poţi să-ţi alegi locul naşterii, unde ar fi fost?Suntem copii dar nu vom fi
Plini de uimire, plini de iubire
Cu ochii vom urmari
Stim de pe acum ce ne asterneti la drum
Nenumarate flori si palate
Sa avem noi maine aur si paine
Voi sunteti niste eroi
Dar intr-o zi si nooooi

Si noi stim ca a trecut mult timp va trece inca pe atat
Presimt in 10 ani mai prind cativa ce mint,cativa ce tin sa plece
Las’ ca trece,romanu-i facut sa inece amarul cu sange rece
Cand da de necaz ca trece cu o bere la rece se intrece
Zi-mi de ce fuuuri,da cat mai vre sa fuuuri
Nu vezi ca suntem multe guri si stim cu totii ce inseamna sa induri
Da cate cazaturi sa indur cam cat te bucuri si cat injuri
La cate lucruri poftesti din jur si esti sigur ca n-ai destul

Dar nu-i nimic,sunt consolat de mic
Tu esti constient ce zic yooo
Nu ne-am nascut in locul potrivit
Nu,nu,nu ne-am nascut in locul potrivit
N-am primit am facut totul din nimic

Dar nu-i nimic,sunt consolat de mic
Tu esti constient ce zic yooo
Nu ne-am nascut in locul potrivit
Nu,nu,nu ne-am nascut in locul potrivit
N-am primit am facut totul din nimic

UuuuuuuUuuuuUuuuuuuUuuuuu

Si ai mei sunt sigur ca ai tai nu m-au crescut cu vanatai
M-au invatat cum sa nu o iau pe alte cai
Mi-au explicat ca lume-i rea si viata-i grea
Si tre’ sa fac cumva ceva
Mi-au spus ca odata si odata se duc
Si tre’ sa ma agit ca tre’ sa ma lupt
Ca timpul trece dintr-un foc
Ma plimba din loc in loc
Ma schimba dupa noroc
Ma alearga doar pentru un singur vot
Lumea simte,vrea fapte nu cuvinte
Un simplu om sa fie presedinte

Dar,Dar,Dar

Dar nu-i nimic,sunt consolat de mic
Tu esti constient ce zic yooo
Nu ne-am nascut in locul potrivit
Nu,nu,nu ne-am nascut in locul potrivit
N-am primit am facut totul din nimic

Dar nu-i nimic,sunt consolat de mic
Tu esti constient ce zic yooo
Nu ne-am nascut in locul potrivit
Nu,nu,nu ne-am nascut in locul potrivit
N-am primit am facut totul din nimic

Rezoluţii pentru 2010

Posted by HawK | | Posted On Sunday, January 3, 2010

Peste tot văd bloguri unde autorii îşi spun rezoluţile pentru 2010, aşa că m-am gândit să scriu şi eu rezoluţia mea. Rezoluţia, da, că e una. Una care o am de când mă ştiu:

1680 x 1050

Mă simt mai împlinit că o ştiţi şi voi acum.

Holy Advertising

Posted by HawK | Labels: , | Posted On

In seara asta am văzut ceva tare pe blog. Aveam o reclamă de genul :
"Ne asculta Dumnezeu rugaciunile?"

Din cauza unor reguli stricte de la cei de la Google, eu ca şi "webmaster" nu am voie să dau click pe reclame. Sunt curios, dacă dădeam click, oare intram pe God's Live Webcam? Sau oare era vreun site care înregistra toate rugăciunile şi puteai vedea pe ce loc de aşteptare eşti?
Pai şi ce şansă ai să ţi se îndeplinească dacă autobuzul cu care umblu eu trece aproape prin faţa fiecărei biserici din oraş, şi sunt minim 7-8 babe care îşi fac cruce şi zic "Doamne-ajută!" ? Am însă o nelămurire: dacă după 2 minute după ce îşi fac cruce încep să-l blesteme şi să-l bage prin morţi şi sfinţi pe şofer că a pus frână, li se anulează rugăciunea? Sau e vreo regulă care să spună că nu li se anulează rugăciunea dacă nu blesteamă într-un interval mai mic de 4 minute după ultima cruce?
În cazul în care există aceste reguli, tu ca şi cretin creştin care vrei să ţi se îndeplinească rugăciunile, prinzi o babă care a blestemat imediat după ce şi-a făcut cruce. Te duci la ea, îi baţi pe umăr şi îi spui: "Haha! M*ie mamaie! Ţi-am luat locul în ZeList! Fii atent să treacă cele 4 minute, că altfel iei şi tu m#ie de la baba din spate.


Ţin să vă anunţ că eu nu controlez direct ce fel de reclame apar pe blog. Aşa că dacă prindeţi dinălea cu mărirea penisului şi sunteţi fete, să nu vă simţiti jignite. Dacă sunteţi băieţi cu "moralul scăzut" ..v-a nimerit.

Voi vă cruciţi de 3 ori în 10 minute de mers cu autobuzul? Eu nu, dar s-ar putea să încep că poate mi se îndeplineşte vreo rugăciune să fie atentat terorist pe la vreun concert de "harătoşi".

Susţinem incultura şi prostia!

Posted by HawK | | Posted On Friday, January 1, 2010

Acesta ar trebui să fie motto-ul televiziunilor din ziua de azi. Cei care v-aţi petrecut sfârşitul dintre ani pe acasă cu tv-ul deschis, ştiţi foarte bine la ce mă refer.

Revelionul acesta, televiziunile s-au întrecut în prostie. Pe toate posturile numai manele şi idioţi pe fiecare fps (frame per second). Dacă aşa se face raiting în ziua de azi, ce plm facem peste 10 ani? O să ajungem să vedem ştirile 'cântate' pe ritmuri de manea şi probabil imnul naţional va fi de asemenea interpretat de 'harătoşi' de culoarea ciaunului.

Cu toate căcaturile ăstea însă, am realizat ceva. Deşi trăim într-o ţară de căcat, încep să văd partea 'plină' a paharului.
Nu e aşa de rău că suntem un popor sărac, că eu unu, dacă aş avea mai mulţi bani mi-aş lua pistol.

Followers